Nieuwe data in juni voor opleiding DIALux evo

'Het lichtberekeningsprogramma DIALux evo correct gebruiken'

DIALux is in Vlaanderen het meest gebruikte lichtberekeningsprogramma en werd enige tijd geleden grondig vernieuwd. Daardoor is DIALux evo niet te meer vergelijken met zijn voorganger DIALux 4.13. Zo is de gebruikersinterface helemaal veranderd en zijn er veel meer mogelijkheden op gebied van visualisatie. De overstap naar DIALux evo blijkt niet zo evident en de vraag naar opleiding is dan ook groot.
Tijdens deze tweedaagse opleiding willen we niet alleen de cursist laten kennis maken met het gebruik van DIALux evo maar leggen we ook de nadruk op de correcte ingave van de inputparameters en op de interpretatie van de resultaten. Hierbij waarschuwen we ook voor de valkuilen bij lichtberekeningen. Dit is belangrijk om verschillende lichtstudies met elkaar te kunnen vergelijken.

Schrijf daarom in voor deze opleiding die zal doorgaan op vrijdag 2 en 9 juni, telkens van 9.30u tot 16.00u op KU Leuven Technologiecampus Gent

De eerste tweedaagse opleiding werd  georganiseerd in juni 2015. Ondertussen zijn we toe aan reeks 11 en zal het aantal plaatsen snel weer ingevuld zijn. Reserveer dus nu al deze 2 dagen in uw agenda: vrijdag 02/06/2017 en vrijdag 09/06/2017 en schrijf in. Lesgever is Wouter Ryckaert, officiële trainingspartner DIALux evo

Via deze link vindt u alle informatie (incl. folder) en kan u ook online inschrijven. Inschrijven voor één dag is niet mogelijk.

Leden van Groen Licht Vlaanderen kunnen genieten van een korting. De KMO portefeuille kan voor deze opleiding aangewend worden.